Pagina's

Wednesday, January 25, 2012

Movies I like

Hee!
Ik wil een aantal leuke films met jullie delen. Sommige zijn al wel wat ouder maar alsnog leuk!












The box
Gaat over een keuze, of je drukt op de rode knop en krijgt 10.000 euro, maar er gaat wel iemand dood die je niet kent. Of je doet het niet....
Hastalavista
HASTA LA VISTA vertelt het verhaal van drie jonge gasten die houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.


Friends with benefits
Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beƫindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen
Easy A
Nadat een kleine onschuldige leugen over het verliezen van haar maagdelijkheid uitlekt, begint het leven van Olive Phendergast opvallende overeenkomsten te vertonen met het leven van Hester Prynne in het boek 'De Rode Letter', welke ze momenteel aan het lezen zijn op school. In het boek wordt Hester na het plegen van overspel veroordeeld tot het dragen van een bloedrode letter A (van Adulteress - Overspelige) op haar kleding, die haar zonde publiekelijk zichtbaar maakt. Olive besluit de roddels te gebruiken om haar sociale leven en financiƫle situatie een boost te geven en naait demonstratief de letter 'A' op haar kleding.
Twilight breaking dawn
Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

10 comments:

  1. Superleuke post! Lijken me leuke films.

    ReplyDelete
  2. super leuke post!
    trouwens ik vind je header super <3
    x

    ReplyDelete
  3. Toevallig, vandaag op school hadden we het in de les nog over seksmaatjes (fuckbuddys) en dus ook over friends with benefits haha toeval!

    Liefs

    ReplyDelete
  4. Anonymous25/1/12 17:34

    haha easy A is zo leuk!!

    ReplyDelete
  5. The Box lijkt me leuk! <3

    ReplyDelete
  6. Wow de enige film die ik hiervan heb gezien is Friends with benefits :O leuke blog altijd <3

    ReplyDelete
  7. Friends with benefits heb ik ook gezien, haha! En twilight moet ik nog zien :D

    ReplyDelete
  8. Twilight Breaking Dawn en Friends With Benefits heb ik beide gezien, echt topfilms!

    Bedankt voor het delenv an deze films.

    Liefs

    ReplyDelete
  9. the box vond ik echt een verassend goede film, een beetje vreemd maar wel leuk!
    friends with benefits was ook echt heel leuk.

    ReplyDelete

I♥comments, I answer your question!